7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul'da iki mevsim bir arada

İSTANBUL İKİ MEVSİMİ BİR ARADA YAŞADI

İstanbul'un bazı ilçelerinde aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Aynı dakikalarda kentin farklı noktalarında yüzünü gösteren güneş sayesinde bazı vatandaşlar da yazın tadını çıkardı.

İstanbul'un uzak ilçelerinden Silivri'de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, ilerleyen dakikalarda kent merkezine kadar ulaştı. Beylikdüzü'nde etkili olan sağanak yağış, öğlen saatlerine doğru Bahçelievler ve Yenibosna civarında da görüldü. Sağanak yağışla birlikte trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı. Vatandaşlar kapalı mekanlara akın ederken, aynı dakikalarda İstanbul'un farklı noktalarında güneş yüzünü gösterdi. Özellikle Taksim Meydanı ve civarındaki vatandaşlar, yazın tadını çıkardı.

Güneşlenen vatandaşlar, kentin bazı ilçelerinde sağanak yağışın etkili olduğunu öğrenince kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, "İstanbul'da yağmurlu havadan gerçekten çok sıkıldık. İstanbul'da yazı bir türlü yaşayamadık. Şu an İstanbul'un bazı yerlerinde yağış var, bu da küresel ısınmanın bir alameti" dedi.

İSTANBUL İKİ MEVSİMİ BİR ARADA YAŞADI
İSTANBUL İKİ MEVSİMİ BİR ARADA YAŞADI
İSTANBUL İKİ MEVSİMİ BİR ARADA YAŞADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 14:40:01
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 15:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?