3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İstanbul'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Swiss Otel personelini taşıyan ticari taksiye arkadan çarpan bir otomobil kazaya neden oldu.

TEM Otoyolu'nun Bayrampaşa bağlantısında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Bayrampaşa, TEM bağlantı yolunda gece saatlerinde meydana geldi. Swiss Otel'de çalışan 4 kişiyi alan Mahmut Buran yönetimindeki 34 TCE 96 plakalı ticari taksi, Bayrampaşa mevkiinde Erkan Bıyık isimli kişiyi yol kenarına bırakarak, yola devam etmek istedi. Bu sırada arkadan gelen Ahmet Aktaş idaresindeki 34 BN 6120 plakalı özel otomobil, taksiyi fark edemeyerek, arkadan çarptı. Meydana gelen kaza sonrasında taksi sürücüsü Mahmut Buran ile Swiss Otel personeli Nurcan Karabaş ve Serkan Atacan yaralandı.

Taksinin arka koltuğunda otuna Ahmet Esen ise olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada otomobil sürücüsü Ahmet Aktaş, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Vakıf Gureba ve Haseki Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan taksiden indikten sonra yaşananlara tanık olan Erkan Bıyık, gözyaşlarına hakim olamadı. Bıyık, "İş dönüşü eve gidiyorduk. Ben taksiden indim. Arkadaşlarım yola devam edeceklerdi ki kaza meydana geldi" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 08:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sultan karataş IP: 88.234.253.xxx Tarih : 3.06.2008 15:23:24

ahmet abi sen ölmedin ölmek sana yakışmadı hep kalbımızdesın....