4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İstanbul'da koca terörü!

Olay E-5 Karayolu Sefaköy rampasında meydana geldi. Avcılar'daki evlerine giden Aysun Yıldırım (38) ve Yavuz Yıldırım (40) çifti yolda tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine genç kadın araçtan inmek istedi. Aracı durdurmayan öfkeli koca, 60 kilometre hızla giderken aracın kapısını açarak eşini aşağı itti. Hızla giden araçtan düşen genç kadın kafasını yol kenarındaki refüje çarptı.

Daha sonra aracını durdurarak, eşinin yanına gelen Yavuz Yıldırım sinirlerine hakim olamayarak yerde yaralı halde yatan eşini dövmek istedi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaralı kadını öfkeli kocasının elinden kurtardı. Bu sırada olay yerine ambulans çağrıldı. Ağır yaralı olan Aysun Yıldırım olay yerine gelen 112 ekiplerince ambulansa konularak Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanığı Ömer Duran ise "Ben motosikletimle yan yoldan gidiyordum. Bir anda ne olduğunu anlayamadık ve kadın yerde yatıyordu. Adamı az kalsın dövecektik. Neden tartışmışlar bilmiyoruz. Durumu ağırdı ve hemen ambulans çağırdık" diye konuştu. Öfkeli eş ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 12:12:18
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 12:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?