1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul'da miting çilesi

70 milletvekilinin seçileceği İstanbul, bugünden itibaren büyük mitinglere ev sahipliği yapacak. Bugün İstanbul Şişli Çağlayan Meydanı'nda bazı yollar trafiğe kapatılacak.

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 12.00'den itibaren "ihtiyaç duyulduğu"nda; Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, İzzet Paşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar ve Fevzi Çakmak caddeleri ile Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın Arkası, Birinci Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan top sahası yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar ve Yeniyol sokaklar trafiğe kapatılacak.

 
Aynı gün yine ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak noktalar şöyle:


Kasımpaşa'dan Piyalepaşa Bulvarı'na, Çağlayan Piyalepaşa Bulvarı'na, Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayan istikametine, D-100'den Çağlayan, D-100'den Kasımpaşa'ya katılımlar, Vatan Caddesi'nden Çağlayan, Kağıthane Caddesi'nden Çağlayan ve Okmeydanı Kavşağı'ndan Darülaceze Caddesi'ne çıkışlar, Mecidiyeköy'den Çağlayan gidiş Kuştepe ve Şişli istikametinden Çağlayan gidiş Hürriyettepe ışıklar ile TEM'den Darülaceze Caddesi'ne, Piyalepaşa Darülaceze, Perpa Darülaceze, Gürsel Mahallesi, Halide Edip Caddesi Şişli ve Şişli'den Çağlayan'a gelişler.


Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar:


Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücüler Okmeydanı ve Kağıthane, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa yönüne gidecekler Haliç Hasköy, Kağıthane'den Çağlayan yönüne gidecekler Okmeydanı-Sütlüce-Çeliktepe-Gültepe, Vatan Caddesi'nden Çağlayan istikametine gidecekler Kağıthane-Gülbağ-Mecidiyeköy, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa yönüne gidecekler Okmeydanı ve Mecidiyeköy-Balmumcu, Mecidiyeköy'den Çağlayan yönüne gidecekler E-5 ve Şişli yönünü, Şişli'den Çağlayan yönüne gidecek sürücüler E-5'ten Mecidiyeköy-Kuştepe-Dereyolu istikametini, Okmeydanı'ndan Mecidiyeköy'e gidecekler E-5 istikametini, TEM ve Okmeydanı'ndan Şişli istikametine gidecekler Haliç veya Mecidiyeköy istikametini kullanabilecek.


PAZAR GÜNÜ

Çağlayan:
Aynı yerler pazar günü Çağlayan Meydanı'nda gerçekleştirilecek bir başka miting nedeniyle saat 15.00'ten itibaren trafiğe kapatılacak.

Kadıköy:
İşçi Partisi'nin Kadıköy İskele Meydanı'nda 15 Temmuz Pazar günü yapılacak mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, pazar günü saat 12.00'den itibaren toplantı bitimine kadar, Rıhtım Caddesi ile Boğa (Altıyol) Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar tüm yollar tamamen trafiğe kapalı olacak.
Söğütlüçeşme Caddesi’nden Rıhtım’a inen ara sokaklar ile Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak.


Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar da şöyle:

 
Tıbbiye Caddesi’nden gelen trafik akışı Burhan Felek Caddesi’nden E-5yönüne ve Behiçbey Sokaktan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek.
Söğütlüçeşme Caddesi’nden gelen trafik akışının Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım’a inmesi engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecek. Moda'dan gelen trafik akışı ise Mühürdar Kavşağı’ndan geri döndürülecek.

Zeytinburnu:
AK Parti’nin, 15 Temmuz Pazar günü Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenleyeceği miting nedeniyle bazı yollar gerektiğinde trafiğe kapatılacak.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü 16.00-20.00 saatleri arasında; Topkapı Varyant-Yedikule arası (Onuncuyıl Caddesi), Yenikapı İstikameti Galeria ilerisi Zeytinburnu Köprüsü ile Samatya Işıklar Ataköy istikameti gerektiğinde trafiğe kapatılacak.


Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar ise şöyle: Zeytinburnu Taşanlar Köprü Ekrem Kurt Bulvarından E-5 katılım,Yenikapı'dan Aksaray Atatürk Bulvarı-Unkapanı Köprüsü-Taksim, Namık Kemal Caddesi Samatya Işıklar Kızılelma Caddesi’nden Millet Caddesine katılım,Topkapı Varyanttan Millet Caddesi veya Edirnekapı istikameti.

 

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2007 Cumartesi 12:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?