1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul'da sağanak yağış

İstanbul'da beklenen yağış, gece yarısı başladı. Taksim müdavimlerini hazırlıksız yakalayan yağmur, meydanda hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. İstiklal Caddesi'nden meydana çıkan onlarca kişi, naylon poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı.

İstanbul'da susuz geçen yaz mevsimi, akşam saatlerinde toplanmaya başlayan yağmur buluklarının gece yarısı yükünü boşaltmasıyla birlikte, susuz kalma tehdidiyle yüz yüze olan İstanbulluların yüreklerine su serpti. Ancak aniden başlayan yağış, Taksim müdavimlerini vurdu. İstiklal Caddesi'nden meydana çıkan onlarca vatandaş, hazırlıksız yakalandıkları yağmur karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.

Etkili yağıştan kendilerini korumak için her türlü yöntemi kullanan vatandaşların büyük bir bölümü kafalarına geçirdikleri naylon poşetlerle ıslanmamaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise yağmur damlalarının düşüş hızıyla eş ölçüde yürüyüş hızlarını artırarak, koşmaya, bu sayede daha az ıslanmaya gayret gösterdi. Ancak yağmurdan en karlı çıkanlar yine şemsiye satıcıları oldu.
iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 10:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?