30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul'da TaksiPOS uygulaması

VakıfBank, İstanbul'da TaksiPOS uygulamasını başlattığını duyurdu.


Bankadan yapılan açıklamaya göre, taksilerde hizmete sunulan VakıfBank TaksiPOS uygulaması ile müşteriler taksi ücretini kartla ödemenin yanı sıra ihtiyaçlarına cevap verecek birçok bilgi hizmetinden de faydalanabilecek.
VakıfBank, Türkiye'de ilk defa taksilerde kullanılacak olan Multimedya TaksiPOS ürününü, Kredi Kartları Başkanlığı'nda düzenlenen lansmanla tanıttı.


VakıfBank Genel Müdürü Bilal Karaman TaksiPOS hakkında "Yeniliğin öncüsü VakıfBank, hizmet kalitesini her geçen gün daha da arttırmaktadır. VakıfBank, tüm dünyada çeşitli alanlarda kullanılmakta olan Multimedya Pos teknolojisinin imkanlarından Türkiye'deki taksilerin de faydalanmasını sağladı. Böylece VakıfBank olarak şubelerimizde verdiğimiz hizmetle sınırlı kalmayıp, şube dışı kanallarda da müşterilerimize daha kaliteli hizmet verme çalışmalarımıza devam ediyoruz. TaksiPOS bu anlamda attığımız en yenilikçi adımlardan biridir.

Verdiğimiz hizmetlerle ülkemiz ekonomisinin gelişmesine ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine destek olmanın gururunu yaşadığımız 55. yılımızda müşterilerimize çağın gerektirdiği doğrultuda yenilikçi ürün, hizmet ve teknolojimizi sunmaya devam edeceğiz" dedi.


VakıfBank TaksiPOS, İstanbul taksilerinde kredi kartı ödeme imkanı ile müşterileri en sık yaşanan nakit ve bozuk para derdinden kurtarmakla kalmıyor, pek çok hizmeti de beraberinde getiriyor.

HEDEF 2 BİN TAKSİYE ULAŞMAK
İlk etapta İstanbul'da 400 takside yer alacak olan TaksiPOS hizmetinin diğer büyük şehirlere de kısa bir süre içinde taşınması planlanıyor. TaksiPOS hizmeti veren taksi adetinin toplamda 2000'e ulaşması hedefleniyor.

TAKSİ VAR, TAKSİPOS'LU TAKSİ VAR
Dünyada bir çok farklı alanda kullanılan Multimedya POS terminalleri Türkiye'de taksilerde ilk defa kullanılıyor. VakıfBank'ın bu en yeni ürünü ile artık taksideyken şehirde ne var ne yok öğrenebiliyor, döviz, borsa ve uçuş bilgileri gibi bir çok bilgiye ulaşılabiliyor ve taksi ücreti kart ile ödenebiliyor. Hatta anında VakıfBank kredi kartlarına başvuru yapılabiliyor.

NAKİT VE BOZUK PARA SORUNU TARİH OLACAK
VakıfBank TaksiPOS uygulamasının yer aldığı taksilerde müşteri ile sürücü arasında en çok yaşanan sorunlardan biri çözüme kavuşuyor. Bozuk para ve nakit sorunu VakıfBank TaksiPOS'un bulunduğu taksilerde tarihe karışıyor.
TaksiPOS'larda VakıfBank bankomat ve kredi kartları ile birlikte tüm yurtiçi ve yurtdışı diğer banka kartları da geçerli. Temassız kartların da kullanılabildiği uygulamada, 35 TL ve altı işlemlerde hızlı ödeme gerçekleştirilebilecek.

VAKIFBANK KREDİ KARTI SAHİPLERİNE ÖZEL FIRSATLAR
VakıfBank Kredi Kartı sahipleri TaksiPOS'lu taksilerde VakıfBank'ın sunacağı fırsatlardan faydalanıyor. VakıfBank, bugün itibariyle bir ay süreyle VakıfBank Kredi Kartı sahibi müşterilerinin TaksiPOS üzerinden yapacakları harcamaların yüzde 10'u değerinde Worldpuan veriyor. VakıfBank Kredi Kartı sahibi olmayan yolcular da bu fırsattan faydalanmak için TaksiPOS'tan anında VakıfBank Kredi Kartı'na başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca özel ihtiyaçları için anında VakıfBank Dokunmatik Bireysel Kredi başvurusu da
yapabiliyorlar.

FIRSAT VE KAMPANYALAR KAÇMAYACAK
VakıfBank TaksiPOS sayesinde taksi yolcuları, ayın fırsatlarından anında haberdar olarak VakıfBank ve World üye işyerlerinin kampanya bilgilerine kolayca ulaşabiliyor. VakıfBank Kredi Kartı'yla World üye işyerlerinde sunulan Worldpuan ve taksit gibi tüm fırsatları takip ederek, dönemsel kampanyaları ve farklı taksit imkanlarını anında öğreniyor.

TAKSİPOS'TA FİNANS BİLGİLERİ
VakıfBank TaksiPOS ile taksi yolcuları döviz kurlarını ve borsa hareketlerini eş zamanlı olarak takip edebiliyor.

ŞEHİR GEZİ VE ETKİNLİK REHBERİ ELİNİZİN ALTINDA
VakıfBank TaksiPOS ile şehrin çekim merkezlerini seyahat esnasında keşfetmek mümkün hale geliyor. TaksiPOS'la yolculuk sırasında güncel konser, fuar, tiyatro, sergi, müze gibi aktiviteler hakkında bilgi edinilebiliyor. TaksiPOS çağrı merkezi üzerinden otel, restoran rezervasyonu yapılabiliyor ve İstanbul'u dolu dolu yaşamak için günlük kültür turları satın alınabiliyor.

ATATÜRK HAVALİMANI UÇUŞ BİLGİLERİ TAKSİPOS EKRANINDA
TaksiPOS ile İstanbul Atatürk Havalimanı uçuş bilgilerine ulaşmak da mümkün hale geliyor. İlk etapta İstanbul Havalimanı, çeşitli otel ve alışveriş merkezi taksilerinde yer alacak olan VakıfBank TaksiPOS'un yurt genelinde diğer büyük illerde de yaygınlaştırılması hedefleniyor.

TAKSİPOS'UN TURİZME DE KATKISI OLACAK
TaksiPOS, Türkçe'nin yanısıra İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak da hizmet veriyor. TaksiPOS'lu taksiye binecek olan turistler de TaksiPOS hizmetlerinden çok kolay faydalanabiliyorlar.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 16:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?