6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul'da trafik kazaları: 6 yaralı

Gaziosmanpaşa’da ise takla atan araçtan şans eseri hafif sıyrıklarla kurtulan 2 kişi, ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kumkapı, Sahil Yolu Çatladıkapı Altgeçidi’nden saat 00.30 sıralarında çıkış yapan, Levent Erzi’nin kullandığı 34 CJV 40 plakalı "Renault" marka otomobil, hatalı dönüş nedeniyle kontrolden çıktı.

Yola hatalı dönüş yaparak girmek isteyen otomobil, karşı yönden gelen Eray Yılmaz’ın kullandığı 34 FFF 25 plakalı "Renault" marka başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen 34 TDZ 25 plakalı ticari taksiye çarptı.

Kazada hatalı dönüş yapan araçtaki sürücü Levent Erzi (51) ve araç içindeki arkadaşı Engin Enünlü ve diğer otomobildeki Eray Yılmaz ve Tuğba Efendioğlu (22) yaralandı. Yılmaz ve Efendioğlu yoldan geçen başka bir otomobille Haseki Hastanesi kaldırılırken, diğer otomobildeki Levnet Erzi ve Engin Enünlü araç içerisinde sıkıştı. Araç içinde sıkışan ve bacağından sakat olduğu öğrenilen Engin Enünlü sağlık görevlileri tarafından güçlükle araç içerisinden çıkartıldı. Yaralıların araçtan çıkartılışı sırasında çığlıkları duyan yakınları fenalık geçirdi. Yaralı kadının araçta sıkışan eşi ise itfaiyenin uzun uğraşları sonucu otomobil içerisinden kurtarıldı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol ise araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülürken, gece yaşanan ikinci kaza, saat 02.30 sıralarında Tem Otoylu’nda meydana geldi. Nurettin Budak (39) idaresindeki 34 KEU 02 plakalı "Mercedes" marka otomobil, Tem Otoyolu Gaziosmanpaşa sapağında takla attı. Takla atan araçta bulunan Budak ile yanındaki arkadaşı Ergün Alpaslan, kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Hafif şekilde yaralanan yaralılar, ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazaya alınan alkolün yol açtığı tespit edildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2004 Pazartesi 10:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?