1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul'da UFO görüldü

İstanbul semalarında esrarengiz ışık... İstanbul semalarında dolaşan esrarengiz ışık kümesi görenleri şaşırttı.

İstanbul semalarında akşam saatlerinde beliren beyaz renkli esrarengiz cisim, görenlerin ufo yorumu yapmasına neden oldu. Yerden yansıyan bir ışık olsa, kaynağı ile arasında bir bağlantı olacağını söyleyen vatandaşlar, beyaz renkli parlayan cismin UFO olabileceğini ileri sürdü.

Bahçelievler Yenibosna mevkiinde oturan vatandaşlar, saat 22:00 sıralarında gökyüzünde beliren beyaz renkli esrarengiz cisimin UFO almasından şüphelenerek sokağa döküldü.

Sürekli kendi etrafından dönerek hareket eden ve çıplak gözle net görülebilen cismin ne olabileceği sorusu üzerinde duran bazı vatandaşlar ise yeryüzünden yansıyan bir ışık olma ihtimalinin olmadığını, cismin hiç bir bağlantısının bulunmadığını ileri sürdü.

Sürekli yer değiştirdiği ve İstanbul'un bir çok yerinden görülebildiği öğrenilen cismin, ufo olabiliceğini söyleyen bir vatandaş, "Benim aklıma UFO demekten başka bir şey gelmiyor. Çünkü hiç bir şeye benzemetedim," dedi. Cismin yeryüzü ile hiç bir bağlatısının olmadığını belirten bir başka vatandaş ise "Işık yansıması olsa arada bir ışık bağı olurdu," şeklinde konuştu.

İstanbul semalarında dönerek dolaşmaya devam eden cisim esrarengizliğini korurken görenler ya ışık yansıması ya da UFO yorumu yaparak cisme açıklık getirmeye çalışıyor.

(CHA)
sabah
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 10:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Uday Dartay IP: 212.175.115.xxx Tarih : 9.01.2008 09:58:28

Bence ufolar gerçek yani devletin elinde de bir delil olmadığı için orası da muamma Birde ben yazlıkta görmüştüm.Ama ben ufolar var diyenlerden yana olduğum için o cismin ufo olduğunu ileri sürmeleri bence doğru olabilir.