6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu...

Yurt dışından yüklü miktarda sentetik hapı Türkiye'ye gizli yollardan sokarak iç piyasaya süren 8 şahsı tespit eden Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 20 Temmuz 2004 tarihinde Bayrampaşa'da düzenlediği operasyonda, 10 bin adet hap ile birlikte 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Devam eden çalışmalar sonucu aynı şebeke üyelerinden 3 şahsın Aydın ilinde olduğunun tespit edilmesi üzerine, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçen ekipler, 3 şahsı, 12 bin 500 adet hap ile birlikte yakaladı.


Narkotik polisi, her iki ilde yapılan operasyonlarda toplam 22 bin 500 adet hap ile birlikte 8 kişinin yakalandığını bildirdi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, İstanbul Bayrampaşa'da yakalanan Ahmet Şahin, Ümit Görmüş, Vahyettin Karaman, Osman Güzel, Yaşar Kırık ve Aydın ilinde yakalanan Rahime Çavuş, Şükrü Küçükyılmaz ile Oktay Küçükyılmaz'ın Hollanda'dan temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli hapları turistlik bölgeler başta olmak üzere çeşitli eğlence merkezlerinde iç piyasaya sürmek istedikleri öğrenildi.

Aynı şebekeden oldukları belirtilen ve Aydın'da yakalanan 1'i kadın 3 kişinin sorgulanmak üzere İstanbul'a getirildiği belirtilirken, zanlıların yarın savcılığa gönderileceği kaydedildi.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2004 Cuma 17:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?