30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İşte Etiler'deki vahşetin kurbanı!


ETİLER’deki bir çöp konteynerinde, öldürüldükten sonra gövdesi gitar çantası, başı ise çöp poşetine konulmuş genç bir kadına ait ceset bulundu.Cesedin 18 yaşındaki Münevver Karabulut'a ait olduğu tespit edildi.

Delilleri yok etmemek için içinde arama yapılmayan konteyner, bir çekiciye konularak daha detaylı inceleme yapılabilmesi için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kağıt toplayıcı şokta

Nispetiye Caddesi, Dilek Yıldızı Sokak’taki çöp konteynerinde, dün saat 20.30 sıralarında geri dönüşümlü malzeme arayan bir kağıt toplayıcısı, oldukça ağır olan bir gitar çantası buldu. Çantayı çıkartamayan kağıt toplayıcısı, konteynerin içinde fermuarını açtı.

Çantadan genç bir kadına ait başsız ceset çıkınca kağıt toplayıcısı şoka girdi. Yardım çığlıkları üzerine konteynerin başına gelen çevredekiler polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, konteynerdeki bir poşette genç kadının başını da buldu. Konteynerdeki olası delilleri yok etmek istemeyen polisler detaylı inceleme yapmadı. Konteyner detaylı inceleme için çekiciyle Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesine götürüldü.

ÖSS'YE HAZIRLANIYORDU

Bolu'nun Mengen ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Karabulut'un, bir dershaneden eğitim aldığı ve ÖSS'ye hazırlandığı öğrenildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, başı bir poşete konulan, vücudu ise bir gitar kutusuna yerleştirilen Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin 3 kişinin ifadesine başvurduğu ve olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü kaydedildi.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 17:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ogsan IP: 88.228.44.xxx Tarih : 8.03.2009 19:26:04

cok fecı bır olay yılın olayı olabılır o adamın allah belasını versın...