6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İşte İstanbul'un küçük başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamını 5. sınıf öğrencisi Melisa Gün'e devretti.

Gaziosmanpaşa Dobruca İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti. Belediye binasına Okul Müdürü Seyfullah Öztürk ve resim öğretmeni Abdullah Bilal Yaşar ile birlikte gelen öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Topbaş, makamını temsili olarak 5. sınıf öğrencisi Melis Gün'e teslim etti. Başkanlık koltuğuna oturan Melis, ilk icraat olarak ilçesindeki çöplerin daha düzenli bir şekilde toplanması için talimat verdi.

Melis ayrıca, okul kitaplarının daha ucuz hale gelebilmesi için gereken çalışmaların yapılmasını istedi.

Konuşma yapan Kadir Topbaş, İstanbul'un birçok Avrupa ülkesinden bile daha büyük bir kent olduğunu hatırlatarak, "Tabii ki büyük şehrin çeşitli sorunları var. Biz bunları çözmeye çalışıyoruz. Özellikle yeni nesillerin daha iyi yaşayabileceği bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kadir Topbaş, daha sonra İBB Çocuk Meclisi Özel Oturumuna katılarak, çocukların bayramını kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 10:21:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 17:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?