30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İstiklal Caddesi'ne iç çamaşırı yağdı

İSTİKLAL CADDESİ'NDE BEDAVA İÇ ÇAMAŞIRI İZDİHAMI

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir firma, yılbaşı nedeniyle 3 bin 500 adet bayan iç çamaşırını bedava dağıtınca izdiham yaşandı. Özellikle erkekler mağazanın 2. katından fırlatılan iç çamaşırını alabilmek için adeta birbirleriyle yarışırken, bedava iç çamaşırlarına turistler de büyük ilgi gösterdi.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir iç giyim firması, yılbaşı nedeniyle 3 bin 500 adet bayan iç çamaşırı dağıttı. Kırmızı rengin ağırlıkta olduğu iç çamaşırları, görevliler tarafından mağazanın 2. katından fırlatıldı. Haberi alan vatandaşlar, mağazanın önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu. Özellikle erkekler, bayan iç çamaşırlarından alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Promosyon ürünlere, yoldan geçen turistler de yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık arasında zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler oldu.

Bazı vatandaşlar, şemsiye açarak daha fazla iç çamaşırı almaya çalıştı.

Bayanlar ise, topladıkları iç çamaşırlarını yanlarında getirdikleri poşetlere doldurdu. Kalabalığın bulunduğu noktaya tekerlekli sandalyeyle gelen bedensel özürlü bir vatandaş da, yere düşen iç çamaşırlarını topladı. Özürlü vatandaş, "Çok büyük sosyolojik olay. Bunu yaşamak için buradayım. Aldığım iç çamaşırını da hediye edeceğim" dedi.

Genç bir kız ise, "Aslında iç çamaşırı almaya gelmiştim. Böyle bir şey olunca arkadaşlarıma da iç çamaşırı alabildim" diye konuştu.

Yoldan geçerken kalabalığı gören Avusturyalı bir bayan turist, neden iç çamaşırı atıldığını basın mensuplarına sordu. Bayan turist, iç çamaşırlarının yeni yıl için dağıtıldığını duyunca, "Harika" diyerek aldığı iç çamaşırını gösterdi. Kalabalığın arasına eşiyle birlikte giren bir Arap bayan ise, "Bir tane alabildim, çok güzel bir hediye" şeklinde konuştu.

Ücretsiz dağıtılan 3 bin 500 adet bayan iç çamaşırı kısa sürede tükendi.

İSTİKLAL CADDESİ'NDE BEDAVA İÇ ÇAMAŞIRI İZDİHAMI
İSTİKLAL CADDESİ'NDE BEDAVA İÇ ÇAMAŞIRI İZDİHAMI
İSTİKLAL CADDESİ'NDE BEDAVA İÇ ÇAMAŞIRI İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 16:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?