1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İşyerine giderken tecavüze uğradı

Çocuk Esirgeme Kurumu'nda çalışan M.Ü. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde, bıçak zoruyla tecavüze uğradı.

Çocuk Esirgeme Kurumu istanbul- Bahçelievler Yurdu'nda bakıcı olarak çalışan 37 yaşındaki M.Ü.'ye, işyerine gitmek isterken yolunu kesen eli bıçaklı bir kişi tarafından götürüldüğü hastane bahçesinde tecavüz edildi 37 yaşındaki M.Ü., önceki gece Yenibosna'daki evinden bakıcı olarak çalıştığı Çocuk Esirgeme Kurumu Bahçelievler Yurdu'na gitmek için yola çıktı. Saat 22.45 sıralarında kurumun karşısında bulunan üst geçidin altında minibüsten inen M.Ü., aynı geçidi kullanarak, karşıya geçmek istedi. Ancak bu sırada eli bıçaklı kimliği belirsiz bir kişi kadının yolunu kesti. Bıçak zoruyla M.Ü.'yü üst geçitten indirerek, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin bahçesindeki ağaçlık alana götüren saldırgan, talihsiz kadının elleri ile ağzını koli bandıyla bağladı. Kendisine direnmek isteyen kadının yüzüne yumrukla vuransaldırgan, kadına tecavüz etti. Saldırgan kadının cep telefonunu da kırdı. Sağ gözü moraran ve sol elinin parmaklarında boğuşma sırasında kesikler oluşan kadın, saldırganın kaçmasının ardından çalıştığı Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na gitti. Polise haber veren arkadaşları, M.Ü.'yü önce hastaneye götürdü. Burada kopma noktasına gelen parmaklarına dikiş atılan M.Ü. daha sonra Ataköy Polis Merkezi'ne gitti.

'ALKOLLÜYDÜ'
M.Ü. olayı şöyle anlattı: "İşe gitmek için üst geçitten geçeceğim sırada alkollü bir kişi önümü keserek, elindeki bıçağı doğrultup, 'Bu saatte burada ne işin var' dedi. Döverek beni Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin bahçesindeki ağaçlık alana götürüp tecavüz etti. Gitmesinin ardından
Sabah
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 07:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?