2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İzleyiciyle buluşacak yeni filmler

Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

Erotizm yüklü sahneleriyle tüm dünyada tartışmalara neden olan “DİKKAT ŞEHVET - SE JIE - LUST CAUTION”, yönetmeni Ang Lee’nin kendi ülkesi Çin’de de sansüre uğradı ve yönetmen tarafından tekrar kurgulandı. Pek çok ülkede en üst yaş sınırlamasıyla gösterilen Lust, Caution, ülkemizde sansürsüz olarak vizyona giriyor.

Jason Bateman, Jamie Foxx, Jennifer Garner ile Chris Cooper’ın başrolleri paylaştığı, ABD ve terörün konu edildiği “KRALLIK - THE KINGDOM” adlı film, vizyona girdi. Peter Berg’ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmde dram ve gerilim bir arada.

Russell Crowe, Christian Bale, Ben Foster ve Peter Fonda’nın bir araya geldiği “3:10 YUMA - 3:10 TO YUMA” izleyicinin karşısına çıktı. Yönetmen James Mangold’un filminde olaylar kısaca şöyle gelişiyor. Kanun kaçağı Wade’i yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götürmeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar. Ancak, Wade’in çetesi ve her köşede bekleyen tehlikeler yüzünden, yolculuk kaderlerine doğru bir göreve dönüşür. 

Adını Beatles’ın en güzel şarkılarından birinden alan, Jude ve Luck’nin aşk hikayesini anlatan “ACROSS THE UNIVERSE” isimli müzikal seyirci ile buluştu.

Bu hafta yeni bir Türk filmi de vizyonda: “SIFIR DEDİĞİMDE” . Yönetmenliğini Gökhan Yorgancıgil’in yaptığı filmde, Damla Tokel, Görkem Yeltan, Oktay Kaynarca ve Hazım Körmükçü performanslarını sergiliyor.

Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere ve Lüksemburk ortak yapımı “IRINA PALM” da vizyona girdi.
Haberin devamı

aa
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 13:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?