4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İzne gelen asker intihar etti

Şişli'de askerden izne gelen er, kendisini park halinde bulunan kamyonet kasasında asarak intihar etti. Elindeki bali poşetiyle ölü olarak bulunan askerin ailesiyle sorunları olduğu iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir kamyonette meydana geldi. Nakliyat işleriyle uğraşan Kazım Köseibiş'e ait 34 TY 1052 plakalı kamyonetin brandalı kasasına gece saatlerinde giren Giresun doğumlu asker A.K. (23) kendisini iple asarak intihar etti. Elindeki bali poşetiyle ölü olarak bulunan askerin, tiner bağımlısı ve ailesiyle sorunları olduğu, bu nedenle evine gitmediği iddia edildi. 

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde er olarak görev yapan A.K'nin 9 günlük izne çıktığı iki gün sonra da birliğine teslim olacağı belirtildi. 

Kamyonetin sahibi Kazım Köseibiş, sabah işe çıkmak için geldiğimde kasanın içinde asılmış bir genci gördüm. Mahalle halkının dediğine göre, bu genç tiner bağımlısıymış. Askerden izne gelmiş. Kendini iple asmış. Görünce çok tedirgin oldum. Polise haber verdik" dedi. 

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri araştırmarlarını yaparken, olayla ilgili soruşturma açıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?