4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kablo internet isyanı!

İstanbul Beylükdüzü'nde bir süredir devam eden internet bağlantı problemlerine çözüm bulunmaması kablo net kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

Bir aydır bağlantıdaki sorun ve yavaşlıktan şikayet eden kullanıcılar, sonunda internetin tamamiyle kesilmesiyle isyan etti. 3 gündür internetin tamamen kesildiğini belirten kablo internet kullanıcıları gerekli teknik desteği alamamaktan şikayetçi.

Kablo internet müşteri hizmetleri ve teknik destekle irtibata geçmek isteyen kullanıcıların şoku, gerekli bilgiyi yeterince alamamak yada yetkili personeli hiç ulaşamamakla daha da arttı.

Sürekli gün içinde yada çok yakında sorunu halledeceğiz cevabından bıkan kablo internet kullanıcıları ısrarla daha yetkili bir persone bağlandıktan sonra gerçekleri sonunda öğrenebildi.

Bir yada iki hafta daha internetin kesik olabileceği ve çağın gereklerine uyabilmek için alt yapı çalışmalarının sürdüğünü öğrenenler üyeliklerini iptal etme yolunu seçti.

Ancak bölgede birçok kuruluş ve kişinin internete kablo netle bağlanamaması ne kadar maddi ve manevi kayba sebep olduğu tartışma konusu. Öyle ki dava açmayı düşünenlerin sayısı hiç de az değil!

kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 18:13:41
Güncelleme :17 Mart 2008 Pazartesi 18:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?