3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kaçak gelin,polisi alarma geçirdi

Bağcılar'da memleketi olan Malatya'dan sevdiğine kaçan genç gelin polisi alarma geçirdi.

Polis ekipleri, kaçtığına pişman olan genç gelinin saklandığı eve girmek için uzun süre uğraştı. Polis ekipleri, kanepe altında gizlenen gelinin kendi rızasıyla kaçtığını öğrenince, gelini kaçtığı ailenin oğluna iade etti.
 
Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Yıldıztepe 35/15 sokakta meydana gelen olayda, 18 yaşındaki genç, memleketi olan Malatya'dan sevdiği kızı kaçırarak evine getirdi. Bir süre sonra pişmanlık duyan 17 yaşındaki kız durumu polise haber verdi. Polis kendilerine verilen adrese geldiğinde eve girmek için uzun süre uğraştı. Evde uyuyan küçük bir kız çocuğunu gören polis ekipleri, küçük kızı uyandırmak için ilginç yöntemler kullandı. Küçük kızı uyandırmak için uzun süre uğraşan polis ekipleri, başarılı olamayınca ellerine geçirdikleri sopalarla küçük kızı uyandırmaya çalıştı. Uzun süre küçük kızı uyandırmak için uğraşan polis "yangın var kapıyı hemen kapıyı aç" diye uzun süre dil döktü.
Evde bulunanların, küçük kızı polis ekiplerini oyalaması için yönlendirdiği ortaya çıktı. Küçük kızın polisi oyalarken ev halkının gelini sakladığı öğrenildi. Evin diğer üyelerinin de evde olduğu anlaşılınca kapıyı açmaları konusunda ev sahiplerini ikna etti. Eve giren polis ekipleri, kızın nerde olduğunu sordu. Ancak anne oğlunun kız kaçırdığını fakat evde olmadığını, bir süre önce ayrıldığını iddia etti. İkna olmayan polis evi didik aradı. Aramalar sonucunda kanepenin altına gizlenmiş olarak bulunan genç gelin, polisler tarafından damadın annesiyle birlikte Bağcılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Karakolda kendi rızası ile kaçtığını söyleyen genç gelin, kaçtığı ailenin oğluna iade edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 10:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?