4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kadıköy Belediyesi’ne baskın

Polisin Kadıköy Belediyesi'ne düzenlediği yolsuzluk baskınında, aralarında bazı başkan yardımcılarının da bulunduğu belediye çalışanları gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy Belediyesi'ne yönelik bu sabah operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda Kadıköy Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Demircan'ın da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlardan 10 kişinin Kadıköy Belediyesi Destek ve Ruhsat Şubelerinin çalışanları, 8 kişinin de ihalelere katılan firma temsilcisi olduğu belirtildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

KADIKÖY BELEDİYESİ: "BEKLENEN OPERASYON"

Bu arada Kadıköy Belediyesi operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Uzun süredir, CHP’li Belediyelere yapılan “'tibarsızlaştırma' operasyonları, CHP’li Avcılar, Büyükçekmece Belediyelerinden sonra Kadıköy Belediyesi’ne de uygulandı. Bu sabah saat 06.30'da belediye başkan yardımcımız, 2 müdür ve 4 çalışanımız, evlerinde yapılan aramalardan sonra ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Şube Müdürlüğü ‘ne götürülmüşlerdir
 

...
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2011 Salı 12:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?