30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy hırsızları yakalandı

Kadıköy'de girdikleri evlerden hırsızlık yapan 3 kişi ile zanlılara yardım eden korsan taksi sürücüsü yakalandı.

Sivil olarak görev yapan güven timlerinin şüphesi üzerine yakalanan şahısların çaldıkları malzemeler arasında yer alan manikür çantası dikkat çekti.

İddiaya göre, Avcılar'dan korsan taksi kiralayan hırsızlık zanlısı 3 kişi, Kadıköy Suadiye Kavisli Sokak'a geldi. Şahıslardan biri taksi şoförüyle araçta kalırken, diğer 2 şahıs bir apartmana girdi. Apartman sakinlerinin posta kutularını kontrol eden zanlılar, posta kutusu dolu olan dairelerin ziline basarak kimse olup olmadığına baktı. Boş olduğunu anladıkları bir dairenin kapısını kıran hırsızlar, evde buldukları ziynet eşyalarını alarak taksiye geri döndü.

Bu sırada civarda bulunan güven timlerinin dikkatini çeken şahısların bulunduğu otomobil takibe alındı. Güven timlerinin haber verdiği yunus ekipleri, otomobili durdurdu. Korsan taksi sürücüsü Mehmet A. ve araçta bulunan Hasan S., Emre T. ve Orhan B. gözaltına alınarak Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şahıslardan Hasan S. ve Emre T.'nin hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirlendi.

Öte yandan, çalınan malzemeler arasında değerli ziynet eşyalarının yanında manikür çantasının da bulunması dikkat çekti. Şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 18:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
koray can IP: 88.242.245.xxx Tarih : 8.08.2009 19:55:25

aracı kavacık kavsakta beykoz yunuslar almıstır. ayrıca guventımlerı yunuslara haber vermemiştir... olayı beykoz yunuslar açığa kavusturmustur