4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kadıköy'de baz istasyonunda patlama

Kadıköy'de üzerinde baz istasyonu bulunan çatıda çıkan yangın korkuttu.

İddiaya göre izolasyon çalışmasının yapıldığı çatıda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede çatıyı kapladı. Baz istasyonun da bulunduğu çatıda hızla büyüyen yangına müdahale için Kadıköy, Üsküdar ve Erenköy'den itfaiye ekipleri istendi.

Tüplerin de bulunduğu çatı katında zaman zaman patlamaların yaşanması mahallelere büyük korku yaşattı. Vatandaşların da saniye saniye görüntülediği yangında baz istasyonlarından birinin duvar kenarına kadar yanaşması ve düşme tehlikesinin bulunması üzerine sokak tamamen boşaltıldı. Yangın yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmanın neticesinde güçlükle söndürüldü.

Üst katın sahibi olduğu öğrenilen bir genç kız ise sinir krizleri geçirince imdadına komşuları yetişti. Yangına geç müdahale edildiğini iddia eden bazı mahalle sakinleri ise itfaiye ve görevlilere saldırdı. Diğer görevlilerin araya girmesi ile ayrılan taraflar olay yerinden uzaklaştırıldı. İtfaiye görevlileri yangının kesin çıkış nedenini araştırırken bazı mahalle sakinleri yangına ısınan baz istasyonlarının neden olduğunu iddia etti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 17:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydemir çelik IP: 78.172.97.xxx Tarih : 12.11.2008 02:17:36

Umarım bütün baz istasyonları kaldırılır. baz istasyonu tehlikelerine somut örnek buyrun inceleyin. http://dogrusoylekovul.blogspot.com/