30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy'de bina çöktü

Kadıköy'de, tadilat çalışması yapılan 3 katlı eski bir bina çöktü. Göçük altında kalan 3 işçi, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Hasanpaşa Mahallesi Ali Ferruh Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir bina çöktü. Çöken binada tadilat çalışması yapan 3 işçi göçük altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Beline kadar toprak altında kalan işçi, ekipler tarafından kısa sürede kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kurtarma ekipleri daha sonra, tamamiyle toprak ve beton yığınlarının altında kalan işçilere ulaşmak için çalışma başlattı. İşçilerden diğeri de yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin, toprak altında kalan diğer işçiye ulaşmak için başlattıkları çalışma da kısa sürede tamamlandı. Üçüncü işçi de yaralı olarak enkaz altından çıkarıldı ve Kadıköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arkadaşları toprak altında kalan işçiler, olay nedeniyle büyük korku yaşadı. İşçiler, birbirlerine sarılarak kurtarma çalışmalarını izledi. Öte yandan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 16:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?