7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy'de horoz dövüşü baskını

Kadıköy'de horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine bir binaya baskın düzenleyen polis, kan revan içinde kalmış horozlarla karşılaştı. Horozlardan bazıları ölü, bazıları ise yaralı halde bulunurken, belediye ekipleri sağ kalan horozları yakalamak için uzun süre uğraştı.

Alınan bilgiye göre, Göztepe Yumurtacı Abdibey Caddesi Erenler Sokak numara 14'teki binada horoz dövüşü yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri hemen harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri, binanın önünde kafalarından yaralanmış horozlarla karşılaştı. Bir horozun ise ölmek üzere olduğunu gören polis ekipleri, daha sonra binaya girdi. Horozların kafeslerini kontrol eden polis, binada kimseyi bulamadı. Olay yerine çağrılan belediye ekipleri, ölü horozu poşete koyarak götürdü. Dışarıda bulunan horozları yakalamaya çalışan belediye ekipleri zor anlar yaşadı. Horozları yakalamak için peşlerinden koşan ekipler, ilginç görüntüler oluşturdu. 15 dakikalık koşuşturmacanın ardından yakalanan horozlar, arabaya konularak Ataşehir'deki hayvan barınağına götürüldü.

Olayı ihbar ettiği öğrenilen vatandaş ise, "Sabah dükkanımıza geldik. Baktık hayvanlar kan revan içinde. Hemen polisi aradım. Sağ olsun memurlar hemen geldi ve ilgilendiler. Bu horozların yukarıda ayrı ayrı kümesleri var" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 09:33:03
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 10:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?