2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kadıköy'de huzur operasyonu

Kadıköy polisi tarafından ilçe sınırları içindeki eğlence yerlerine düzenlenen baskınlarda üzerinde kimliği olmayan ve şüpheli çok sayıda şahıs gözaltına alındı. 

Dün akşam saatlerinde düzenlenen operasyonlara, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli yaklaşık 100 polis katıldı. Polis ekipleri, Kadıköy'deki eğlence merkezlerine ani baskınlar düzenledi. İlçedeki çok sayıda kahvehane, bar ve pavyona giren ekipler, içerde bulunan müşterilerin kimliklerini kontrol edip üst aramalarını yaptı. 

İşyerlerinin evraklarının da incelendiği operasyonlarda, haklarında arama kararı bulunan 10 kişi ile kimlik belgesi taşımayan 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda ayrıca 2 adet ruhsatsız tabanca ve 5 bıçak ele geçirildi. Gözaltını alınan şahıslar incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. 

Bu arada Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi üzerinde yapılan uygulamalar sırasında küçük yaşta bir çocuğun otomobil kullandığı fark edildi. Durdurulan otomobilde yapılan incelemelerde, çocuğun 12 yaşında olduğunun belirlenmesi görenleri şaşkına çevirdi. G.S. adlı çocuğun babasının da bu sırada yanında olduğu, ancak araç kullanmasına müdahale etmediği öğrenildi. Otomobil otoparka çekilirken, G.S.'nin babasına ceza kesildi. Huzur operasyonlarının süreceği belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 10:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?