30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy'de kan donduran cinayet

Kalabalık bir grup tarafından dövülerek öldürülen kişinin, saldırganların daha önce kavga ettikleri kişiye benzerliği nedeniyle saldırıya uğradığı ortaya çıktı.
Kadıköy'de kavga ettikleri kişiye benzediği için öldürülen adamın linç edildiği saldırı güvenlik kamerasına da yansıdı.

TANIMADIKLARI KİŞİLERLE KAVGA ETTİLER

Bostancı minibüs duraklarında iki gün önce meydana gelen olayda, Yalçın Başkara ve İbrahim Madenoğlu tanımadıkları iki kişiyle kavga etti. Saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından mahallelerine dönen iki arkadaş burada arkadaşlarını da toplayıp tekrar kavga ettikleri yere geldi.

KAVGA ETTİKLERİ KİŞİYE BENZETMİŞLER

Kavga ettikleri meydanda Eyüp Yayla(40) yı gören iki arkadaş Yayla'yı kavga ettikleri kişiye benzetti. Saldırganlar Eyüp Yayla'yı kolundan tutarak çekiştirmeye başladı.

DUYANIN KANINI DONDURAN LİNÇ GÜVENLİK KAMERASIN

Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olayda yedi kişi oldukları belirlenen zanlılardan birisi de yol kenarındaki şişeyi alarak diğer arkadaşlarının yanına gitti. Hiçbir suçu olmayan ve görüntülerden alkollü olduğu anlaşılan Eyüp Yayla, kendisine saldıran zanlıların darbeleriyle yere yığılırken, gözü dönmüş zanlılar yerdeki talihsiz adamı öldüresiye dövdü. Kavgayı gören çevredeki esnaflar olay yerine koşarken, zanlılar kendilerine müdahale eden esnafı da tehdit ederek olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan Eyüp Yayla burada hayatını kaybederken polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRGANLARIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Aynı gün Yalçın Başkara ve İbrahim Madenoğlu'nun izine ulaşıldı. Polis iki zanlıyı yapılan takip sonucu gözaltına alırken, bi kişilerin ifadesi doğrultusunda olaya karışan, Mahmut Emre Yılmaz, Okan Selçuk, Gökhan Gül, İsmail Soner Sarı ve yaşı küçük olan M.K de yakalandı. Yakalanan zanlılar Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'deki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin yapılan ilk sorgulamalarında kavga olayına karıştıklarını kabul ettikleri öğrenilirken, hayatını kaybeden Eyüp Yayla'nın cesedinin adli tıpa gönderildiği belirtildi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 16:10:00
Güncelleme :24 Eylül 2009 Perşembe 16:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?