4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kadıköy'de kanlı saldırı: 7 yaralı

Kadıköy Göztepe'de alkollü iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay saat 00.30 sıralarında 'Barlar Sokağı' olarak bilinen Caferağa Mahallesi Karanfil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletçi kıyafeti giydikleri belirtilen 20 kişilik bir grup başka bir grupla tartışmaya başladı ve şahıslar, tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya tutuştu.

Motosikletçi grup, bıçakla 6 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İnan Aruh, Sertaç Birgin, Yiğit Hadi İlde, İsmet Ozan Eras Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Semih Ergeleli Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Öncel Yüksel ise Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Semih Ergeleli ve Öncel Yüksel'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YARALILARA YARDIM EDENLERE DE SALDIRDILAR"

Saldırı sırasında darp edilen Nezih Ayak, kendilerine "Bundan sonra burada içmeyeceksiniz, bir daha burada olmayacaksınız" diyerek saldırıldığını iddia ederek, "Yerdeki yaralananlara yardım için koştuk. Bize de saldırdılar. Orada kim var, kim yoksa dağıttılar" dedi. Saldırganların sokağa yaya olarak geldiklerini belirten Nezih Ayak, "Üzerlerindeki kıyafetlerin arka kısmında Hell’s Angels (Cehennem Melekleri) yazılıydı" diye konuştu.

Bazı sokak sakinleri her gece sokaklarında içki içilmesinden ve gürültüden şikayetçi olduklarını belirterek, "Şikayet etmediğimiz merci kalmadı. Sabah saatlerine kadar alkol alıp bizleri rahatsız ediyorlar" dediler.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 12:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?