4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kadıköy'de kaza: 5 yaralı

Kadıköy'deki trafik kazasında biri kadın 5 kişi yaralandı.

E-5 Karayolu'ndan Pendik yönüne giden Ali Yaşar'ın kullandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait 34 AD 5484 plakalı su tankeri, Göztepe mevkisinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak ters döndü.

Bu sırada arkasından gelen ve yine Büyükşehir Belediyesine ait olan Yusuf Pözük idaresindeki 34 HA 6140 plakalı araç kazayı gördükten sonra durdu. Başka bir kazaya neden olmamak için araçtan inen sürücü Pözük ve arkadaşlarının yola ikaz levhaları koydukları sırada, aynı yönden gelen Hüsmen Ergül yönetimindeki 34 BJ 3921 plakalı otomobil duramayarak su tankerine çarptı.

Kazada, sürücü Ergül ile yanında oturan eşi Işıl Ergül araçta sıkışırken, su tankerindeki sürücü Ali Yaşar ile Mehmet Şahin ve Mücahit Aslan yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden güçlükle kurtarılan Hüsmen ve Işıl Ergül çifti, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, tanker sürücü Yaşar ile Şahin ve Aslan Medical Park Göztepe Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, gece saatlerinden itibaren İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldiği bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 10:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?