6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Kadıköy'de korkunç cinayet

Kadıköy'de 85 yaşındaki bir kadının boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetin ardından kayıplara karışan kadın bakıcı aranıyor.

Olay, Acıbadem Faikbey Mescidi sokak numara 26 üzerinde yer alan binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 85 yaşındaki Neriman Şit adlı kadın, akşam saatlerinde öldürülmüş olarak bulundu. Şilt'in bakımını yapan Derya A. (56), olaydan sonra kayıplara karıştı. Komşular, katil zanlısı Derya A.'nın çıplak ayakla binadan çıktığını ve bir otomobile binip olay yerinden uzaklaştığını söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapısı açık bırakılan daireye girdiğinde Şit'in kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Şit'in boğazının kesildiği tespit edildi.

Binada kapıcılık yapan ve cesedi ilk gören Cumhur Yağcı, "Kapıdan içeri girdim, cesedi görünce durumu polise bildirdi. Polis olay yerine geldi ve incelemelerde bulundu" dedi.

Polis ekipleri, Bulgaristan'dan göç ettiği öğrenilen katil zanlısı Derya A.'yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 20:15:00
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 23:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?