1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kadıköy'de polis-hırsız kovalamacası

Kadıköy'de, polisin ''dur'' ihtarına uymayarak otomobille kaçarken bir kişiye çarparak yaralanmasına yol açan 2 kişi yakalandı. 

Polis, Kozyatağı'nda, içerisinde Rıdvan T'nin bulunduğu Beşir K. yönetimindeki 34 VB 471 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurmak istedi. 

Polisin ''dur'' ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan ve zaman zaman da yolda ters yöne girerek kaçışlarını sürdüren şüpheliler, polislerce takibe alındı. 

Otomobille işçi emeklisi Mustafa Sütçü'ye () çarparak yaralanmasına yol açan şüpheliler Kayışdağı'ndaki Darülaceze Kavşağı'nda takviye ekiplerinin de yardımıyla yakalandı. 

Polise direnmek isteyen Beşir K. ile bir ayağı kırık olduğu için koltuk değnekleri ile yürüyen Rıdvan T. daha sonra gözaltına alınarak İçerenköy Polis Merkezine götürüldü. 

Şüphelilerin kullandıkları otomobille çarpmaları nedeniyle ayağı kırılan Mustafa Sütçü ise Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. 

Bu arada, birinin 15 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenilen şüphelilerin oto hırsızlığı ve kapkaç gibi 15 değişik suçtan sabıkalı oldukları öğrenildi.
aa
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 22:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?