1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kadıköy'de uyuşturucu operasyonu

Kadıköy'de bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirmeye hazırlanan polisi fark ederek kaçmak isterken silahlı çatışmaya giren bir kişi, yaralı yakalandı. Aynı olaya ilişkin 4 kişi de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir uyuşturucu ticaretini araştıran İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Suadiye'de planlı bir operasyon başlattı.

Öncelikle uyuşturucu ticaretinin bir tarafı olan 2 kişiyi gözaltına alan polis, bu kişilerle buluşarak uyuşturucu ticareti yapacak kişileri de Alan Sokak içerisindeki bir otoparkta beklemeye başladı. Olay yerine gelen ve polis memurlarını fark eden 3 kişi, 34 ZV 0391 plakalı otomobille kaçmaya çalıştı. Polisin ''dur'' ihtarına uymayan kişilerin içinde bulunduğu otomobil, güvenlik kuvvetlerince takibe alındı.

Kovalamaca sırasında 4 araca çarparak zarar veren otomobil, daha sonra takla atarak durdu. Bu sırada polislere ateş açan şüphelilerle güvenlik kuvvetleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Şüphelilerden biri yaralı, diğer 2'si ise sağ olarak yakalandı.

Yaralanan H.C, Bağdat Caddesi'ndeki Metropolitan Florance Nightingale Hastanesine kaldırıldı. H.C'nin vücudunda 2 kurşun yarası bulunduğu, ancak durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişi ise sorgulanmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.Operasyon kapsamında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

A.A.
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 15:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?