30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy'e Göz Tarama Aracı

Hong Kong Kowloon North Rotary Kulübü'nün desteğiyle alınan Göz Tarama Aracı Kadıköy Belediyesi'ne törenle teslim edildi.

İstanbul Rotary Kulubü, Hong Kong Kowloon North Rotary Kulübü'nün desteğiyle aldığı Göz Tarama Aracı Kadıköy Belediyesi'ne törenle verildi. Tam donanımlı Göz Tarama Aracının teslim törenine İstanbul Rotary Kulübü üyeleri, Uluslar arası Rotary Üyesi Peggy Froh Asseo ile, Kadıköy Belediyesi yetkilileri ile davetliler katıldı. Törende konuşan İstanbul Rotary Kulübü 2008-2009 Dönem Başkanı Mehmet Kutoğlu, projenin hayata geçirilmesi için 2 yıl süren bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Rotary Kulüplerinin uluslar arası dayanışma ve işbirliğinin en güzel örneklerinden birini Kadıköy'e kazandırdıkları Göz Tarama Aracı ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Mehmet Kutoğlu, "Kadıköy Belediyesi'nin bu aracı projeye ve amacımıza uygun şekilde en doğru biçimde kullanacağına inanıyoruz. Emeği geçen herkese ve destekleri için Kadıköy Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi.

Aracın anahtarını teslim alan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, aracın Kadıköy Belediyesi'nin başlattığı yerinde sağlık hizmetleri kapsamında mahalle sakinlerinin ayağına giderecek ücretsiz hizmet vereceğini kaydetti. Başkan Öztürk sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşlarının son yıllarda özellikle sağlık ve eğitim alanında el ele vererek çok faydalı hizmetler gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek "Anahtarını teslim aldığım Göz Tarama Aracı tam da derde deva olacak.

Çünkü Kadıköy Belediyesi son yıllarda özellikle sağlık hizmetlerini mahallede vatandaşının ayağına ücretsiz olarak götürüyor. Mahalle sağlık taramalarımızla ekonomik durumu iyi olmayan, sağlık problemi yaşayan vatandaşımızın bulunduğu yere sağlık hizmeti götürüyoruz. Göz Tarama aracımızı da bu amaçla kullanacağız. Bu bir kampanya değil, sürekli yaptığımız bir sağlık projesi hizmeti olarak devam edecek" dedi.
Törenden sonra Göz Tarama Aracını inceleyen konuklar birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 17:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?