25
Nisan
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kadınlara kurşun yağdırdı

İstanbul Sancaktepe’de otomobilde tartıştığı iki kadına kurşun yağdıran bir şahıs çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi.

İstanbul Sancaktepe’de otomobilde tartıştığı iki kadına kurşun yağdıran bir şahıs çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Kadınlar yaralı kurtulurken, polise teslim edilen şahsın, “Bunlar benim yuvamı yıktı. 4 tane çocuğumu ben bunlar yüzünden bıraktım” dediği öne sürüldü.Olay, Osmangazi Caddesi üzerinde akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 GH 0231 plakalı aracın sürücüsü Halil Ö., aynı otomobilde bulunan Mukadder O. (59) ve Pınar O. (40) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Halil Ö., yol kenarına çektiği otomobilindeki iki kadına kurşun yağdırdı. Cadde ortasında yaşanan dehşetin ardından çevredeki vatandaşlar saldırıyı gerçekleştiren sürücüye tepki gösterdi. Bu sırada bazı vatandaşlar Özilsin’in üzerine yürüyerek tepki gösterdi ve ardından şahsı tartaklamaya başladı. Yaralı kadınlar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın ardından vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayı görgü tanığı bir vatandaş, “Ben aşağıdan geliyordum. Adam arabasını kenara çekti. Arabanın ön kapısını açtı ve direkt iki kadının bacaklarına doğru sıktı. Öldürmek amacıyla sıkmıyordu. Sonra ben geldim, 'Niye kadını vuruyorsun?' dedim. O da, ‘Bunlar benim yuvamı yıktı. 4 tane çocuğumu ben bunlar yüzünden bıraktım’ dedi. Sonra bana, ‘Polisi ara’ dedi. Kendisi de polisi aradı. ‘Ben vurdum, gelin bunları alın’ dedi. Bu sırada üç dört kişi geldi, adama saldırıp döverek etkisiz hale getirdiler. O anda polis geldi ve yakaladı” dedi.
Öte yandan inceleme çalışmalarını tamamlayan polis ekipleri, olay yerinde 4 adet boş kovan buldu. Otomobilde detaylı arama yapan ekipler, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2013 Salı 13:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?