30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadınların işgücü evde kalmayacak

AK Parti Beylikdüzü İlçe Örgütü Kadın Kolları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti.

Aile bütçelerine emekleriyle katkıda bulunmak isteyen evkadınlarının işgücünün değerlendirilmesi için hazırlık çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Uzun, “Birlikten güç doğar, herkes taşın altına elini koyarsa her sorunun üstesinden geliriz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, aile bütçelerine emekleriyle katkıda bulunmak isteyen evkadınlarının işgücünün en verimli şekilde değerlendirilmesi için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.
Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyelerini makamında kabul etti. Kadın Kolları Başkanı İpek Pınar, Başkan Uzun’a yeni görevinde başarılar dileğinde bulunmak istediklerini kaydetti.

Kadınların toplumun gerçek gücü olduğunu ifade eden Başkan Uzun, “Birlikten güç doğar, herkes taşın altına elini koyarsa her sorunun üstesinden geliriz. Aktif çalışma yaşamının dışında, boş vakitlerini değerlendirmek, becerilerini geliştirmek ve aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımız için işgücünü değerlendirebilecekleri alanlar oluşturacağız” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 15:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?