4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kafasına kanepe düştü

Şişli'de hurdacıya verilmek için binanın 5. katından iple sarkıtılan kanepe, İran asıllı bir şahsın üzerine düştü. Kanlar içinde yere yığılan şahıs hastaneye kaldırılırken, kanepeyi iple sarkıtan ev sahibi ise gözaltına alındı.

Saat 14.45 sıralarında Şişli'de İsmail C. isimli şahıs, hurdacıya vermek istediği kanepeyi binanın 5. katından ipe bağlayıp aşağıya sarkıtmak istedi. Bu sırada kanepe ipten kurtulunca hızla aşağıya düştü ve o sırada kaldırımda yürümekte olan İran asıllı Mesut Eniyap'ın boynuna geldi.

Kanlar içinde yere yığılan şahsı gören vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İranlı şahsın acılar içinde kıvrandığı görüldü. İranlı Eniyap'ın ilk müdahalesinde boynunda kırık tespit edildiği öğrenildi.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis, ev sahibi İsmail C.'yi gözaltına aldı ve kazanın yaşanmasına neden olan ipe de el koydu. Kaza karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle sakinleri ise, "Kanepeyi ipe bağlıyordu. İpten kurtuldu ve o an aşağıya düşmeye başladı. Yoldan geçen şahsın üzerine düştü. Ambulans geldi ve hastaneye götürdüler" dedi.

İran asıllı Mesut Eniyap'ın tedavisi devam ederken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2008 Pazar 16:56:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?