1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kağıthane'de gecekondu yangını

Kağıthane'de çıkan yangında 3 gecekondu kül oldu. Evinin kundaklama sonucu yandığını iddia eden şahıs ile komşuları arasında tartışma yaşandı. Gecekonduda yaşayan genç bir kadın ise sinir krizi geçirerek şoka girdi. 

Edinilen bilgiye göre, saat 09.15 sıralarında Talatpaşa Mahallesi, Aslıhan Sokak 24 numarada bulunan bir gecekonduda yangın çıktı. Sobadan çıktığı iddia edilen yangın bir anda diğer gecekondulara da sıçradı. Alevlerin büyümesi üzerine yan yana bulunan 3 gecekondu birden kül oldu. Yangına Kağıthane ve Şişli belediyelerine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının alevli şekilde devam ettiği sırada evde birilerinin bulunup bulunmadığı sorulurken, vatandaşlar alevleri söndürmek için gecekondunun camlarını kırdı. Gecekonduda yaşayan genç bir kadın ise yangın boyunca sinir krizleri geçirerek şoka girdi. Evinin yanmasını gözyaşları içerisinde izleyen kadını komşuları ve olay yerindeki polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Öte yandan evin sahibi olduğunu belirten tıbbi mümessil Ömer Öztürk, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü sırada gelerek yol çalışması nedeniyle evinin kundaklandığını iddia etti. Bunun üzerine yangını söndürmeye çalışan vatandaşlarla ev sahibi arasında ufak çapta tartışma yaşandı. Ev sahibinin sakinleştirilmesiyle tartışma sona erdi. İtfaiye ekipleri sobadan çıktığı tahmin edilen yangını söndürdükten sonra evde ikamet eden vatandaşları çağırarak inceleme yaptı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 11:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?