1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kağıthane'de köpek dehşeti

Kağıthane'de arkadaşları ile evine gitmekte olan genç, sokak ortasında bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin sahibi yanında olduğu halde saldırdığını iddia eden genç, "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" diye tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Şevket Paşa Caddesi'nde arkadaşları ile beraber evine gitmek istemekte olan Mürsel Sezinlioğlu, yanında sahibi bulunan bir köpeğin saldırısına uğradı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan Sezinlioğlu ve arkadaşları, olayın şokunu atlatır atlatmaz köpeği ve sahibini takip ederek durumu polise bildirdi.

Sol bacağından köpek tarafından ısırılan Sezinlioğlu'nun polisi beklerken hala olayın şokunu yaşadığı gözlendi. Olay yerine gelen polise durumu anlatan Sezinlioğlu ve arkadaşları, köpek ve sahibinin yerini tarif etti. Tarif edilen yere giden polis ekipleri, köpeğin sahibini dışarıya çağırdı. Şahıs, polisin "Köpeğinle gelme" uyarısı üzerine köpeğini bırakarak dışarı çıktı. Şahıs, ekip aracına bindirilerek polis merkezine getirilirken basın mensuplarının sorularını cevapladı. Köpeğinin tüm aşılarının yapıldığını iddia eden şahıs, "Raporları bende, o zararsız" derken, saldırıya uğrayan Sezinlioğlu'nun arkadaşları ise "Köpek zararsız diyorsun ama arkadaşımızı sen yanında olduğun halde nasıl ısırdı?" diye tepki gösterdi.

Polis merkezine gelip köpeğin sahibinden şikayetçi olan Mürsel Sezinlioğlu, "Arkadaşlarımla eve gidiyordum, bir anda saldırdı. Ne olduğunu anlayamadım. Sol baldırımdan ısırdı. Üstelik yanında sahibi vardı. Kuduz mu, hastalıklı mı bilmiyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" dedi.

Polis merkezinde ifadesi alınan Sezinlioğlu, ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek kuduz ihtimaline karşı aşı oldu.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 10:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?