4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kağıthane'de yangın

Kağıthane'de bulunan bir gecekonduda yangın çıktı. Evin tamamını saran yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ev tamamen kül oldu. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında Çağlayan, Vatan Caddesi, Sahra Sokak'ta meydana geldi. 2 katlı bir gecekondunun giriş katında çıkan yangın kısa sürede gecekondunun tamamını sardı. Ev sahipleri, alt kattaki komşularını da uyandırarak binadan dışarı çıkmayı başarırken, çevre sakinlerinin de yardımıyla alevlere müdahale etmeye çalıştı. Gözyaşları içinde evlerinin yanışını izleyen vatandaşlardan bazıları sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren vatandaşlara komşuları su vererek sakinleştirmeye çalıştı.
 
Büyük paniğin yaşandığı yangına Beyoğlu ve Şişli itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu yangın söndürülürken, bina kullanılamaz hale geldi. Bu arada bazı şahıslar, itfaiyenin olay yerine geç geldiğini iddia ederek, tepki gösterdi. Ölen ya da yaralananın bulunmadığı yangının ardından başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 09:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?