3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kalp krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Kadıköy' de arkadaşları ile paintball oynayan genç, oyun sırasında kalp krizi geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi, üniversiteye hazırlanan genci yeniden hayata döndürmeye yetmedi. Hayatını kaybeden gencin yakınları, yaşanan durum karşısında sinir krizi geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.00 sıralarında Erenköy, Bağdat Caddesi, numara 353'te bulunan ADORIUM isimli paintball salonunda meydana geldi. 6 arkadaşı ile birlikte salona gelen Sercan Cömert (20), oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra aniden yere yığılan Cömert'e ne olduğunu anlayamayan arkadaşları, hemen Cömert' in yanına gelerek, ne olduğuna baktı. Cömert'in durumunun iyi olmadığını gören arkadaşları, 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, gence müdahale etti. Ancak oyun sırasında yere yığılan Sercan Cömert'in kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Aniden yere yığılan Cömert'in kalp hastası olduğu belirtilirken, koruma giysisi olmasına rağmen, göğsüne aldığı boya toplarının darbelerinden dolayı kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürüldü. Olayı haber alarak gelen yakınları ve arkadaşları ise yaşanan durum karşısında sinir krizi geçirdi. Acılı anne Elif Cömert, yakınlarının kollarında ayakta durmakta güçlük çekti. Paintball
salonu içinde hayatını kaybeden Cömert'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Üniversiteye hazırlanan Sercan Cömert'in, amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraştığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 10:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?