1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kalp krizi geçiren Lale Şenses, İstanbul'a getirildi

Bodrum'da kalp krizi geçiren sanatçı Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, İstanbul'a getirildi. Eşini hastane önünde karşılayan Adnan Şenses'in oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Bodrum'da kalp krizi geçiren ünlü sanatçı Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, 4 günlük yoğun bakımın ardından İstanbul'a geldi. Uçak ambulansla Bodrum'a giden ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Birgün Sönmez ile Dr. Deniz Şener, Lale Şenses'i Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirdi. Şenses buradan ambulansla Okmeydanı'ndaki Memorial Acil Servisi'ne getirildi. Lale Şenses'i Acil Servis önünde eşi Adnan Şenses karşıladı. Güçlükle ayakta durabildiği gözlenen Adnan Şenses, eşine sarılarak yanağından öptü. Lale Şenses, daha sonra sedyeye alınarak yoğun bakım servisine götürüldü.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Adnan Şenses, kalp krizi geçiren eşinin 4 gündür yoğun bakımda olduğunu belirterek "Ne olduğunu ben de tam olarak biliyorum. Tam bilgi vermiyorlar. Ama hocama güveniyorum. 4-5 gündür inanın nasıl yaşadığımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Allah'tan eşim için acil şifalar diliyorum. Çok üzgünüm" diye konuştu.

Lale Şenses'in durumuyla ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren Prof. Dr. Birgün Sönmez, "Lale Şenses'in kalbi durmuştu. Gerçekleştirilen şok tedavi ile kalbi yeniden çalıştırıldı. Daha sonra kendisini uçak ambulansla aldık, Sabiha Gökçen'e indik. Fakat orada Şenses'i alacak ambulans, aprondaki emniyetten görev bir memur yüzünden 20 dakika geç geldi. Biz saniyelerle yarışıyoruz fakat anlamadığımız şekilde bu görevli kişi 20 dakika bekletiyor. Şenses'i şimdi yoğun bakıma aldık. Tekrar kalp krizi riski olduğu için bekleteceğiz" dedi.

Kardiyolog Dr. Deniz Şener ise Lale Şenses'in kalp damarlarından birinde meydana gelen pıhtı sonucu kalp krizi geçirdiğini belirterek, bunda sıcakların da etkisi olduğunu söyledi.

Adnan Şenses de 19 yıllık eşinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyerek şöyle konuştu: "Ben balık tutuyordum, eşim de evdeydi. Bana eşimin kalp kriz geçirdiği şeklinde telefon geldi. Hastaneye götürüldü. Ben de hastaneye koştum. Deniz hocamı aradım. Büyük bir şans eseri Bodrum'daymış, gerekenleri yapacaklarını söyledi. Deniz olmasaydı belki de eşimi kaybetmiş olacaktım. Allah onlardan razı olsun. Fakat bu emniyet görevlisinin niye beklettiğini anlamadım. Daha hassas olmaları gerekir. Hayat kurtarmak için 1 saniye bile önemli." Şenses, eşinin yaşının sorulması üzerine 54 olduğunu belirterek "Ama bazıları 62 yazmış. Ben yaşlı kadınla evlenecek kadar aptal değilim. Altıncı, son eşim. Böyle bir kadın buldum, onu da kaybetmek istemiyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 16:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?