4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kamyon köprüde asılı kaldı

Şişli'de hareket halindeki bir kamyon, damperi açılınca köprüde asılı halde kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.30 sıralarında Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Beyoğlu'ndan Kağıthane yönüne gitmekte olan Mustafa Yamakçık yönetimindeki 34 BJS 24 plakalı kamyonun damperi, şoförün yanlışlıkla damperi kaldıran düğmeye basması nedeniyle açıldı.

Açılan damper, yol üzerindeki üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle damper, üst geçitle yol arasına sıkışınca, kamyonun ön kısmı da havaya kalktı. Aniden duran kamyonun sürücüsü kazayı şans eseri küçük sıyrıklarla atlattı.

Görenleri şaşkına çeviren kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatılırken, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan sürücü, yüzünü gizleyerek olay yerinden ayrıldı. Hafif yaralan sürücü, Okmeydanı ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonun sahibi olduğu öğrenilen Ömer Kuştul, "Muhtemelen bu kaza dalgınlıkla oldu. Kimse isteyerek böyle bir şey yapmaz. Çok üzüldük" dedi.

Olayı seyreden vatandaşlar ise karşılaştıkları bu ilginç manzarayı cep telefonlarıyla kaydetti. Vatandaşlar, "Böylesine ancak Türkiye'de rastlanır. Başka bir yerde asla olmaz. Televizyon ve internet yayınlarında böyle ilginç kazaları izliyorduk, çok daha farklısına şahit olduk" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 10:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?