2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kamyoncu maganda dehşeti

Kağıthane'de kaza yapan kamyonet ve kamyon şoförlerinin tartışması, kanlı bitti. Sinirlerine hakim olamayan kamyon şoförü, kamyonet şoförünü ezerek, kayıplara karıştı. Sinir krizleri geçiren oğulları ve ağabeyi, talihsiz kamyonet şoförünün yüzünü görmek istedi.


Edinilen bilgiye göre, Hasdal kavşağında meydana gelen olayda, 61 K 1765 plakalı kamyon sürücüsü önünde seyir halinde olan 34 VUC 50 plakalı Mevlit Başer'e (57) kamyonet arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyonetin stop lambası kırıldı. Kaza nedeniyle şoförler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından kamyonuna binen sürücü, önünde kamyonet sürücüsü Başer'i ezerek kayıplara karıştı. Kamyon şoförünün çarpması sonucu yaklaşık 25 metre sürüklenen 5 çocuk babası Başer, olay yerinde hayatını kaybederken, polis diğer kamyon sürücüsünü peşine düştü. Olay sırasında Başer'in yanında bulunan Cevdet Genç, kaza nedeniyle küçük bir tartışma yaşandığını belirterek kamyon sürücüsünü Başer'i ezip kaçtığını anlattı.


Genç, "Kavşak girişinde bize arkadan çarptı. Kamyonları kenara çekip küçük bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından kamyoncu aracına binerek önünde bulunan Mevlit ağabeyi ezerek kaçtı. Onu görmemesi mümkün değil önündeydi çünkü. Öldürmek için bunu yaptı arkasından koştuk bağırdık çağırdık ama hızla ilerledi. Niçin böyle bir şey yaptı anlamadık ama bilerek bunu yaptı" dedi.


Olay sonrası babalarının cansız bedeniyle karşılan Ferhat, Recep ve Ramazan kardeşler sinir krizleri geçirdi. Başer'in ağabeyi ise olay karşısında donup kaldı. Uzun süre gözyaşlarını tutamayan yakınları, cansız bir şekilde yerde yatan Başer'in yüzünü görmek istedi. Bunun üzerine polis ekipleri duruma müdahale ederek, talihsiz sürücünün yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Başer'in cansız bedeni savcının talimatıyla inceleme yapılmadan ambulansa konularak Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.
Öte yandan, kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda ve Hasdal bağlantı yollarında yoğun trafik oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 02:37:15
Güncelleme :30 Mart 2007 Cuma 02:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?