4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kamyonun dikiz aynası öldürdü

PENDİK D-100 Karayolu Güzelyalı Köprüsü civarında yakıtı bittiği için yol kenarına park ettiği kamyonuna bir bidonla mazot dolduran 35 yaşındaki Nevzat Baydur, yoldan geçen bir başka kamyonun dikiz aynasının başına çarpması sonucu öldü.

İstanbul yönünegiden 34 RB 125 plakalı kamyonun, Pendik yakınlarında yakıtı bitti. Bunun üzerine kamyon sürücüsü Nevzat Baydur, araçta bulunan mazot dolu bidonu alarak kamyonun deposuna doldurmaya başladı. Bu sırada yoldan geçen 35 yaşındaki Mustafa Erdem’in kullandığı 34 DR 6428 plakalı kamyonun dikiz aynası Baydur'un başına çarptı. Ağır yaralanan Baydur olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza yerinden kaçan Mustafe Erdem ve yanındaki bir kişi, daha sonra polise giderek teslim oldu. İki kişi ve yol kenarına terk ettikleri kamyonları Esenyalı Polis Merkezine götürüldü.

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haberi duyduktan sonra kaza yerine gelen Nevzat Baydur’un eşi, olaydan Baydur’un şoför olarak çalıştığı kamyonun sahibi aynı zamanda eniştesi olan Hüseyin Zengin’i sorumlu tuttu. Sinir krizleri geçiren genç kadın yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 

Baydur’un cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Kartal Devlet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 12:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?