4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kankalar birlikte ölüme gitti

İstanbul Esenyurt'ta 2 liseli, kendilerini asarak yaşamlarına son verdi.

18 yaşındaki Coşkun Değirmenci'nin, okuldan atıldığı ve kız arkadaşından ayrıldığı için bunalımda olduğu belirlendi. 19 yaşındaki Emrah Tepeli'nin intihar sebebi ise bilinmiyor.

Yazık oldu gençlere

2 arkadaş, okullarının karşısındaki inşaatta kendilerini iple asarak yaşamlarına son verdi. Gençlerden birinin okuldan atıldığı ve kız arkadaşıyla küs olduğu öğrenildi.

İstanbul Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Lisesi'nin karşısında bulunan inşaat halindeki binanın ikinci katında, Coşkun Değirmenci (18) ile arkadaşı Emrah Tepeli (19) asılı olarak bulundu. Jandarma, 2 arkadaşın intihar ettiğini belirledi. Fatih Sultan Mehmet Lisesi ikinci sınıfı öğrencisi olan Değirmenci'nin, devamsızlık nedeniyle 2 hafta önce okuldan atıldığı tespit edildi. Okul arkadaşları, Değirmenci ile Tepeli'nin çok yakın arkadaş olduklarını söyledi. Değirmenci'nin ayrıldığı kız arkadaşına barışma teklifinde bulunduğu ve "Barışmazsan intihar ederim" dediği öğrenildi.

Bağımlıların mekanı
2 arkadaştan Değirmenci'nin kız arkadaşının barışma teklifini kabul etmemesi nedeniyle intihar ettiği ortaya çıkarken, Tepeli'nin intiharına ise bir anlam verilemedi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 2 gencin intihar ettiği inşaatın tinerci ve madde bağımlıların mekanı haline geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, "Defalarca imza toplayarak metruk hale gelen binanın yıkılması için belediyeye başvurduk" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 07:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?