7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Kanlar içinde ambulans bekledi

D-100 KARAYOLU'NDA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar için çağrılan ambulansın gecikmesi, yaralı yakınlarını çileden çıkardı.

Kaza, sabah saat 04.30 sıralarında D-100 Karayolu Topkapı Cevizlibağ mevkii Bakırköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy'den Avcılar yönüne seyreden Cengiz Dalkıran (35) idaresindeki 34 DK 5245 plakalı "Citroen" marka otomobil, Cevizlibağ mevkiinde bir başka aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak önce Metrobüs yolundaki çelik halatlara, ardından da yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Olayda sürücü Dalkıran ile aynı araçta bulunan arkadaşı Ayhan Dilek araçtan yaralı olarak çıkarıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Bakırköy istikameti yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatıldı.

Bu arada yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaparken, kanlar içindeki sürücü cep telefonu ile yakınlarını aradı. Olayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Servisi aradı. Olayı duyarak kaza yerine gelen Cengiz Demirci isimli bir yaralı yakını, geç kaldığını iddia ettikleri sağlık ekiplerine tepki göstererek, "Nerede bu ambulans, sabahın bu saatinde bu kadar geç kalınır mı?" diyerek feryat etti. Basın mensuplarının sakinleştirdiği Demirci, yaralı arkadaşlarını yoldan geçen başka bir sivil otomobille hastaneye götürdü. Bu sırada polisle yaralı yakını arasında ambulans polemiği yaşanırken, yoldan geçen Sebahattin Kuşeri yönetimindeki 34 GU 5965 plakalı hususi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bu arada kazadan sonra olay yerine gelen ambulans, olay yerinde yaralı aradı.

Hastane kaynakları, tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikeyi atlattıklarını bildirirken, gözünden de yara alan sürücü Cengiz Dalkıran'ın görme riski taşıyabileceği ifade edildi.

Kazada büyük çaplı maddi hasar gören otomobil ise otomobil çekicisi ile yoldan kaldırılırken, metrobüs hattı da belediye işçilerince temizlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

D-100 KARAYOLU'NDA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
D-100 KARAYOLU'NDA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
D-100 KARAYOLU'NDA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
D-100 KARAYOLU'NDA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 06:15:00
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 10:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?