7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Kapalıçarşı'da korkutan yangın

Kapalıçarşı'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

SÖNDÜRÜLDÜ

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı’da çıkan yangının kısa sürede söndürüldüğünü söyledi.
Kapalıçarşı’da çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Demir, “Yangın, Örücüler Kapısı'nın hemen yanında başladı. Alevli bir yangın, zamanında müdahale edildi ve kontrol atında alındı. Ciddi bir kayıp yok. Sadece oradaki arkadaşlardan birinin elbiselerinin yanması suretiyle hafif yaralanma söz konusu” dedi.

İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış nedenini araştırdığını belirten Demir, “Orada güvenlik kulübesi var. Yangının buradan çıkmış olma ihtimali var. İtfaiye de zamanında yetişti ve müdahalesini yaptı. Bir sıkıntı görünmüyor” ifadelerini kullandı.

Mustafa Demir, Fatih Belediyesi olarak Kapalıçarşı’nın bu tip sıkıntılardan etkilenmemesi için hazırladıkları projeleri Anıtlar Kurulu'na sunduklarını ifade ederek, “Bazı projelerimiz onaylandı, bazıları ise onay bekliyor. Bunlar da onaylandıktan sonra altyapısı ile, üst yapısı ile, havalandırması ile çok daha güzel bir Kapalıçarşı’ya kavuşacağız” dedi.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2012 Pazar 19:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?