1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kapkaççılara rekor ceza

İstanbul-Kartal Tekel Sigara Fabrikası'nda Araştırma Şube Müdürü olarak görev yapan kimya mühendisi İclal Ülker'i 2005 Kasım'ında omuzundaki çantasını almak isterken otomobille ezerek öldürdükleri iddia edilen 3 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kimya mühendisi İclal Ülker'in çantasını çalmaya çalışırken otomobille ezerek ölümüne neden olmaktan yargılanan 3 kapkaççı hakkında savcı müebbet hapis cezası istenmişti..

İstanbul-Kartal Tekel Sigara Fabrikası'nda Araştırma Şube Müdürü olarak görev yapan kimya mühendisi İclal Ülker'i 2005 Kasım'ında omuzundaki çantasını almak isterken otomobille ezerek öldürdükleri iddia edilen 3 sanık için savcı, bu suçtan müebbet, 3 ayrı kapkaç suçundan da toplam 45'er yıl hapis cezası verilmesini istedi.


Kartal 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmada tutuklu sanıklar Gencay Yolcu, Mehmet Süral ve Yasin Ak hazır bulundu. Duruşmada Cumhuriyet Savcısı, aynı suçtan sabıkalı 3 sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmalarını istedi. Savcı, ayrıca Ülker ile Selahattin Ağlar ve Gönül Yıldırım'ı kapkaç eden sanıkların 'nitelikli yağma' suçundan da 3'er kez 15'er yıl hapis cezasına çarptırılmalarını istedi

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2007 Pazartesi 14:54:06
Güncelleme :2 Nisan 2007 Pazartesi 15:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?