3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kar maskeli kuyumcu soygunu

Kartal'da yaşanan soygun girişiminde, bir günlüğüne kardeşinin yerine kuyumcu dükkanında çalışan şahıs, kar maskeli soyguncular tarafından silahla vurularak ağır yaralandı.


Olay, saat 18.00 sıralarında Cevizli Saraylar Caddesi numara 70'de bulunan Yunus Kuyumculuk'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kardeşinin işleri nedeniyle bir günlüğüne emanetçi olarak dükkanla ilgilenen Cuma Bektaşoğlu (30), silahlı ve kar maskeli 3 şahıs tarafından silahla vurularak ağır yaralandı. Şahısların, kuyumcu dükkanını soymak istedikleri ancak yaralanan esnafın buna karşı çıktığı öğrenildi. Saldırı sonrası, göğüs ve kalbine isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcu dükkanında delilleri toplarken, yaralının kardeşi Yunus Bektaşoğlu ise sinir krizi geçirdi. Olayı gördüğü iddia edilen bir esnaf ise yaşananları polis ekiplerine anlattı.
Ağır yaralı kuyumcunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, söz konusu kuyumcu dükkanının daha önce de soyulduğu öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 21:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?