2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Karadeniz fırtınası İspanya'da esecek

Arena Boks Kulübü Kurucusu Ahmet Öner, 23 Kasım Cuma gecesi İspanya'nın San Sebastian kentinde Sportpalas isimli spor salonunda yapılacak galaya dört boksörüyle katılacak. 

Şimdiye kadar hiç yenilgisi bulunmayan ve boks dünyasında 'Mini Tyson' olarak tanınan Selçuk Aydın bu gecede 11. maçına çıkacak. Yaptığı on maçın dokuzunu nakavtla kazanan Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın, İspanya'da Sasha Shnip'e karşı ringe çıkacak. Arena merkezinde son hazırlıklarını antrenörü Kastens Röwer'le birlikte yapan Selçuk Aydın "Çok iyi hazırlandım, San Sebastian'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim ve patronum Ahmet Öner'i mahcup etmeyeceğim" dedi. 

Ahmet Öner de, "Selçuk çok yetenekli bir boksör bu maçı alacak ve sağlam adımlarla ilerleyerek kemer maçına çıkacak" diye konuştu. 

Yine aynı gecede Trabzonlu ağır siklet boksör Yakup Sağlam da altıncı maçı için ringe çıkacak. Sağlam şimdiye kadar yaptığı beş maçın dördünü nakavtla olmak üzere beşini de kazanarak dikkatleri üzerine çekti. 

Ayrıca gecede Arena'nın bayan boksörü Derya Torun da yedinci maçında Natali Derma'ya karşı ringe çıkacak.
Gecenin final maçında ise Arena'nın kadrosuna yeni kattığı Kofi Jantuah İspanyol Ruben Diaz'a karşı uluslararası orta siklet şampiyonası için ringe çıkacak. Gana asılı boksör Kofi Jantuah 33 yaşında ve şimdiye kadar 31 maçın 28'nden galip ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 13:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?