2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Karga tulumba ölüme...

İstanbul Kozyatağı’nda kaza yapan üniversiteli Umut Kızıltepe, geç gelen yardımla araçtan ’karga tulumba’ çıkartıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Trafik kazalarında yaşanan kurtarma facialarına, üniversite öğrencisi Umut Kızıltepe’nin 34 AB 6040 plakalı emanet Toyota otomobille yaptığı kazadan sonra bir yenisi eklendi. Trakya Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü ikinci sınıf öğrencisi Umut Kızıltepe, dün saat 11.30 sıralarnıda aşırı hız yüzünden direksiyon hákimiyetini kaybederek Kozyatağı Tuzcuoğlu Köprüsü’nün beton ayağına çarptı. Kızıltepe, hurda haline gelen otomobil içinde sıkıştı. 

Kaza üzerine yardıma koşanlar demir çubuklarla Kızıltepe’yi sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışırken, bazıları da cep telefonu ile kurtarmayı görüntülemek bazıları da izlemek isteyince ortalık ana baba gününe döndü. Polis kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Kaza nedeniyle trafiğin tıkanması yüzünden, itfaiye ve ambulans gecikti. 

Neden sonra gelen itfaiye Kızıltepe’yi ağır yaralı olarak otomobilden çıkarttı. Ambulansla Kozyatağı Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kızıltepe tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Geriye acı haberi alarak hastaneye gelen baba Kemalettin Kızıltepe gözyaşlarına boğuldu.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2006 Cumartesi 10:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?