4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Karısını sokak ortasında kurşunladı

ÜSKÜDAR'DA BİR KADIN SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Üsküdar'da bir kadın, sokak ortasında kurşunlanarak hayatını kaybetti. Yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, kadının boşanmak üzere olduğu eşini şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre; kreşte çalıştığı öğrenilen A.O (43), sabah saatlerinde işe gitmek üzere evinden çıktı. Odabaş, Üsküdar Gümüşsuyu Caddesi üzerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. A.O kanlar içinde yere yığılırken, cinayet anı ve sonrasında yaşananlar yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, A.O'yu kurşun yağmuruna tutan şahıs, kanlar içinde yere yığılan kadının yanına gelerek bir süre bekliyor ve havaya ateş ederken görülüyor. Şahsın olay yerinden kaçmasının ardından, yaralı bayanın yanından geçen bazı vatandaşların herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekiyor.

Bir süre yerde yardım bekleyen A.O, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, A.O'nun boşanmak üzere olduğu eşi M.O'yu şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

ÜSKÜDAR'DA BİR KADIN SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 11:25:04
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 14:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?