4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kariyer Günleri kayıtları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen “Genç Kariyer Günleri”nin 7. si bu hafta başlıyor.

Üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak organize edilen ve üniversite öğrencilerinin mezuniyet sonrası istihdam olanaklarını artırmayı hedefleyen “7. Genç Kariyer Günleri”nde; Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri, Etkili Planlama ve Etkili Çalışma, Geleceğin Yönetim ve Yönetici Anlayışı, Toplam Kalite Yönetimi vb. konularda eğitim verilecek.

11 Ekim - 01 Kasım 2008 tarihleri arasında haftanın Cumartesi günleri İSKİ Konferans Salonunda (Aksaray) gerçekleştirilecek eğitimlerin kayıtları başladı.

7. Genç Kariyer Günleri kayıtları; İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünde (Eski Fatih Evlendirme Dairesi-Saraçhane) şahsen başvuru ile yapılacak (7. Genç kariyer Günleri’nde kontenjan 275 kişi ile sınırlıdır)

Eğitim Programına katılmak isteyen üniversite öğrencileri, öğrenci kimlikleri ve nüfus cüzdanlarının fotokopileriyle başvuruda bulunabilecekler.

Devam mecburiyeti olan eğitim programını tamamlayan katılımcılara; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü tarafından onaylanmış Katılım Belgesi verilecektir.

İBB
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?